Vijesti     -     Kontakti

Županica Martina Furdek Hajdin upoznala eurozastupnika Tomislava Sokola s projektima Karlovačke županije

viber slika 2021 05 08 10 25 1bk 1U subotu, 08. svibnja, zastupnik u Europskom parlamentu Tomislav Sokol posjetio je Karlovac i susreo se sa županicom Martinom Furdek Hajdin. Na radnom sastanku razgovaralo se o projektima Karlovačke županije koji su značajni za ravnomjeran razvoj svih jedinica lokalne samouprave u županiji, a koji su također na tragu zelene i digitalne tranzicije.

Raznovrsnim programom i aktivnostima obilježen Dan Europe

vijenac

U prigodi obilježavanja Dana Europe, a u spomen na žrtve svih totalitarnih režima, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić danas su (subota, 8. svibnja) položili zajednički vijenac i zapalili svijeće pred spomen obilježjem na Turnju.

U pratnji županice Martine Furdek Hajdin i zamjenice Vesne Hajsan Dolinar ministar znanosti i obrazovanja posjetio Područnu školu Vivodina

Vivodina

Završetak obnove i uređenja Područne škole Vivodina razlog su današnjeg posjeta ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa ovoj školi. U pratnji županice Martine Furdek Hajdin, zamjenice župana Vesne Hajsan Dolinar te čelnih ljudi Grada Ozlja ministar Fucks posjetio je ovu školu koja broji 14 učenika, ali je iznimno važna za vivodinski kraj. 

Ministar Radovan Fuchs otvorio 7,5 milijuna kuna vrijednu novu školsku sportsku dvoranu u Kamanju

Dvorana Kamanje

U nazočnosti županice Martine Furdek Hajdin i zamjenice župana Vesne Hajsan Dolinar ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs svečano je danas otvorio novoizgrađenu školsku sportsku dvoranu pri Područnoj školi Kamanje. Dvorana, čija je izgradnja stajala 7,5 milujuna kuna, a koju je, na inicijativu mještana Kamanja, uz potporu Ministarstva financirala Karlovačka županija, vrijedan je doprinos ovom kraju, posebno djeci ali i sportašima te rekreativcima. To se danas moglo čuti od svih govornika, ravnateljice OŠ Žakanje (kojoj pripada PŠ Kamanje) Jasmine Katunić, člana inicijativnog odbora mještana za izgradnju dvorane Stjepana Maršića ali i županice Martine Furdek Hajdin te ministra Radovana Fuchsa. 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost